Jaarvergadering digitaal

Een andere invulling dit jaar. Alle stukken zijn naar de leden gemaild. Wil je ze inzien of heb je zaken die je wilt inbrengen in de vergadering? Dan kun je ons mailen via info@ovwn.nl.

Jaarvergadering annex Duitse bieravond

Volgt nog

Onze jaarlijkse ledenvergadering, waarbij we het hebben over het afgelopen jaar én het nieuwe jaar. Wat hebben we als vereniging gedaan, wat willen we als vereniging gaan doen en waar heeft iedereen behoefte aan? Ook hebben we het even kort over de financiën. Daarna vervolgen we de avond feestelijk in de sfeer van de Oktoberfeesten …

Jaarvergadering annex Duitse bieravond Lees meer »

Jaarvergadering en wijnproeverij

Sportcafé De Bloesem, Wognum Conferencelaan 19, Wognum

Op 27 oktober houden we onze jaarlijkse ledenvergadering. Na het officiële programma schuiven we alle papieren aan de kant en gaan we genieten van een wijnproeverij. Uiteraard begeleid door bijpassende hapjes! Leden kunnen gratis deelnemen aan de wijnproeverij. Niet-leden betalen € 30,- per persoon. Meld je aan!

Dag van de Ondernemer

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Meld je aan!