Je account verwijderen voor de Winkelhart Wognum app

Om de Winkelhart Wognum app correct te laten functioneren leggen we persoonlijke gegevens van app gebruikers vast.

Zo leggen we minimaal je naam en e-mailadres vast, met daarbij het aantal verzamelde punten en gekoppelde coupons. Je kunt zelf eventueel aanvullende informatie vastleggen zoals o.a. een profielfoto, je adresgegevens en geboortedatum.

Als je reageert op berichten of deelneemt aan polls, quiz vragen of fotowedstrijden dan leggen we je reacties daarop ook vast.

Mocht je je account en bovenstaande gekoppelde gegevens willen verwijderen dan kun je dat eenvoudig doen door in de app binnen het “Instellingen” menu te kiezen voor “Account verwijderen”. Daarmee worden direct al je gegevens geanonimiseerd en wordt je als gevolg daarvan uitgelogd uit de app. Je kunt vanaf dat moment geen aanspraak meer maken op eerder opgebouwd spaarsaldo en toegekende coupons.

Om je account te verwijderen kun je ook een email sturen naarcentrummanager@winkelhartwognum.nl. Geef daarbij als onderwerp “Verwijder account” en geef in de tekst van de e-mail je naam en e-mailadres van het profiel dat verwijderd moet worden. Mogelijk neemt de centrummanager dan eerst contact met je op voordat er daadwerkelijk overgegaan wordt tot verwijdering.