Laden Evenementen

We hebben 2022 nog maar nét afgesloten in november 2023, maar nu doen we 2023 er meteen achteraan in een nieuwe Algemene Ledenvergadering.
De Westfriese Bedrijvengroep, waar we bij aangesloten zijn als OVWN, start dit voorjaar met ALV 2.0. Hierbij houden meerdere verenigingen tegelijkertijd hun ALV, in combinatie met die van de WBG én een leuke spreker. Wij haken graag aan, want dat is efficiënt én veel leuker. Voortaan zullen we de ALV dan ieder voorjaar doen, wat ook eigenlijk meer gebruikelijk is dan aan het einde van het jaar.

Wat doen we ook alweer tijdens de ALV?

De ALV is voor iedere vereniging verplicht. Je bespreekt het afgelopen jaar, inclusief de financiën én je blikt vooruit naar het komende jaar (ook inclusief financiën). Daarnaast is er gelegenheid om feedback te geven aan het bestuur en ideeën in te brengen voor de vereniging. Als lid is dit dus je kans om je invloed uit te oefenen of al je plannen te spuien.

ALV 2.0

ALV 2.0 is op donderdag 11 april aanstaande bij het OSG in Hoorn. Eerst houdt de WBG haar ALV, waarna er gelegenheid is om soep en een broodje te eten op kosten van de WBG. Aansluitend houden de verenigingen (HOC, MBG én OVWN) hun eigen ALV in een eigen lokaal en we sluiten gezamenlijk af met spreker Wim Anker, van Anker & Anker Advocaten. Aanwezigheid bij de WBG vergadering is níet verplicht, maar wel waardevol.

Dat ziet er als volgt uit:

16.30 uur ontvangst
16.45 uur start ALV WBG voor alle leden
18:00 Soep en broodje (aanmelden vereist) meld je hier aan
19.00 uur start ALV leden HOC – lokaal volgt
19.00 uur start ALV leden MBG – lokaal volgt
19.00 uur start ALV leden OVWN – lokaal volgt
19.45 uur inloop gasten voor spreker Wim Anker
20.15 uur aanvang spreker
21.15 uur informeel netwerkmoment

Over Anker & Anker

Advocatenkantoor Anker & Anker is gevestigd in Leeuwarden en wordt geleid door de broers Wim en Hans Anker, samen goed voor 82 jaar ervaring in strafzaken. Enerzijds is dit een laagdrempelig kantoor dat iedere verdachte bijstaat, ongeacht de aard en de ernst van het verwijt. Anderzijds heeft het kantoor meerdere spraakmakende zaken behandeld, zoals de Volendambrand en de zaken rond Robert M. en Ferdi E, de ontvoerder en moordenaar van Gerrit-Jan Heijn.

Wim Anker geeft deze avond antwoord op de vraag die hem zo vaak gesteld is: Hoe kunt u criminelen bijstaan?

Het belooft een hele gezellige en waardevolle avond te worden, waarbij je óók nog kunt netwerken met in ieder geval leden van de HOC en MBG én natuurlijk de bestuursleden van het Algemeen en Dagelijks bestuur van de WBG.

We willen graag weten wie van de OVWN komen, zodat we rekening met je kunnen houden!

Meld je aan via het formulier hieronder. De stukken en het lokaal waar we zitten krijg je een week van tevoren in de mailbox!

    Eet je mee?

    Neem je iemand mee?

    Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.