Laden Evenementen

Op 15 maart vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats en kunnen we weer stemmen op onze provinciale vertegenwoordiging. En das belangrijk, want alles wat de gemeente niet kan fiksen en niet groot genoeg is voor de landelijke politiek, komt terecht bij Provinciale Staten. Tijdens het Grote Westfriesland Debat, op dinsdag 7 maart in het Martinus College in Grootebroek, gaan ondernemers, politici en andere betrokkenen met elkaar in gesprek over de toekomst van onze regio. Er worden zeker honderd belangstellenden verwacht. Tijdens het debat zullen regionale stellingen, samengesteld door de lokale clubs en partners, de basis vormen. Er zijn verschillende debatrondes waarbij de deelnemende politieke partijen aan bod komen om de politieke degens te kruisen.

De thema’s die in het debat aan bod komen zijn:
1. Woningbouw
2. Huisvesting arbeidsmigranten
3. Energietransitie
4. Toerisme en recreatie
5. Infrastructuur
6. Stikstofaanpak

Het Ondernemersdebat wordt georganiseerd door Robert-Jan Knook (ANP/BNR) en Rob van Loon (SmartKickstart) namens Ondernemend West-Friesland, in samenwerking met de WBG en ondernemersclubs, te weten OMW Opmeer, BWFO, Ondernemend Hoogkarspel, AOV Andijk, Winkelhart Zwaagdijk, Medemblikker Bedrijven Groep, HOC Hoorn, OVWN, OV Wervershoof en Ondernemers Federatie Enkhuizen.

Heb jij een mening die je graag wilt delen? Wil je de politieke vertegenwoordigers het vuur aan de schenen leggen? Of wil je meer gevoel krijgen bij op wie je moet stemmen? Kom dan naar het Ondernemersdebat!

Entree is gratis, maar meld je wel aan. Anders heb je geen stoel!